Succesul firmei dumneavoastra este programabil de Vallind

Automatizarile industriale sunt ceea ce facem cel mai bine, dar si pasiunea noastra. Cu experienta si cunostintele acumulate in peste 12 ani, echipa noastra poate indeplini cu succes atingerea obiectivelor dumneavoastra de calitate si productivitate. Nu contractam lucrari pe care nu le putem finaliza la termen si in parametrii de calitate doriti de noi si solicitati de beneficiar. In acest proces, noi ne vedem nu doar ca un furnizor, ci ca un partener profesionist si flexibil.

Suntem ingineri automatisti, programatori si electronisti, autorizati ANRE (gradul II A+B), Functional Safety Engineer in Safety Instrumented Systems de TUV Rheinland. Ne specializam si ne perfectionam in continuu. Avem capacitatea administrativa si tehnica de a asigura intreg procesul, de la proiectare, executie, punere in functiune si asigurarea mentenantei.

Pentru a asigura calitatea lucrarilor executate, folosim doar echipamente si materiale de calitate si alegem doar producatori care o pot garanta. Alaturi puteti vedea producatorii cu care lucram.

Aparataj de automatizare

Phoenix Contact, Siemens, Schneider, ABB

Aparataj de protectie si comutatie

Phoenix Contact, Schneider, Eaton

Actionari cu viteza variabila (convertizoare de frecventa, soft startere)

Danfoss

Instrumentatie

Danfoss, Endress+Hauser Siemens, Emerson, Honeywell

Cabluri

Lapp Kabel, Helu Kabel, Prysmian, Nexans